čtvrtek 26. června 2008

Cestovní příkaz, vzor formuláře ke stažení zdarma

Cestovní příkaz. Přidáváme další formulář, který slouží k vyúčtování nákladů služební cesty. Vzor formuláře obsahuje přednastavené vzorce pro výpočty cestovních nákladů a náhrad včetně stravného.

Tento formulář cestovního příkazu obsahuje i aktuální výši stravného pro výpočet při služební cestě.

První část formuláře tvoří cestovní příkaz. Druhou část tvoří vyúčtování pracovní cesty. Třetí část formuláře slouží k vyúčtování nákladů na služební nebo soukromé vozidlo. Z pohledu účetnictví jde tedy o úplný a dokonalý formulář, který vám pomůže zvládnout administrativu spojenou s pracovními cestami a cestovními náklady. Tento tiskopis cestovního příkazu odpovídá standardům platným v roce 2008.

Vzor formuláře cestovního příkazu - tiskopis cestovní příkaz ve formátu .xls ke stažení zdarma zde

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Kam se promítne do vyúčtování náhrada za 1 km jízdy?(letos 3,90 Kč/1 km)

Anonymní řekl(a)...

Je to amortizace - to, že někdo jede svým vozem na služební cestu neznamená jen, že spotřebuje palivo, ale také si opotřebovává auto, např. ojeté gumy, olej atd. Promítne se tedy tak, že náhradu vynásobíme počtem ujetých km. Např. když jedeme někam 100 km, bude to 3,9 x 100 = 390 Kč a k tomu připočítáme částku za spotřebované palivo.

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, rád bych se připojil k dotazu viz. výše. Stále nebylo vysvětleno, kam do výkazu se promítne částka amortizace. V konečném součtu nákladů na cestu se promítá pouze spotřeba PHM. Děkuji

 
PageRank ukazatel optimalizace PageRank.cz