úterý 10. února 2009

Přihláška na VŠ, přihláška na vysokou školu vzor

Vzor přihlášky na vysokou školu. Přihláška na VŠ musí být podána na předepsaném formuláři. Většina škol používá elektronický formulář přihlášky, ale některé školy stále akceptují pouze písemnou přihlášku. Přinášíme vám vzor písemné přihlášky i s návodem jak přihlášku vyplnit.

V přihlášce na VŠ musíte zejména vyplnit údaje, které se týkají vašeho prospěchu, studijního oboru, studijního průměru a školy a studijního oboru na který se hlásíte. Na většinu humanitních vysokých škol je třeba podat přihlášku do 28.2.2009, naopak technické VŠ mají lhůtu pro podání přihlášky zpravidla další.

Přihláška na VŠ v papírové formě ke stažení
Přihláška na VŠ vzor ke stažení - přihláška VŠ

Pokyny k vyplnění přihlášky na VŠ
Obecné pokyny k vyplnění přihlášky na VŠ ke stažení - pokyny k vyplnění přihlášky VŠ

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Chtěla bych se zeptat jestli se píšou známky na přihlášku z obou pololeti?

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, to záleží zda to vysoká škola vyžaduje. Některé vysoké školy toto nepožadují. Pokud se navíc budete hlásit rovnou z SŠ nebudete znát známky na vysvědčení z konce roku v momentě podání přihlášky.

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, pokud se hlásím na Vš ale maturovala jsem minulý rok, musí být přihláška podepsána od ředitele sš kde sem studovala? na internetu sem našla, že stačí podepsat čestné prohlášení na přihlášce, že údaje jsou správné a přiložit notářsky ověřenou kopii maturitního vysvědčení. Předem děkuji za odpověď

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, kde prosim Vás seženu přihlášku na VŠ? Děkuju

Anonymní řekl(a)...

Ano stačí přiložit k přihlášce čestné prohlášení.

Anonymní řekl(a)...

to 12.2.2010: Přihlášku na vysokou školu máte ke stažení na konci článku :)

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, chtěla bych se zeptat pokud mám v prvním pololetí 4. ročníku z jednoho předmětu "N" také se to píše na přihlášku?

 
PageRank ukazatel optimalizace PageRank.cz