neděle 8. března 2009

Pozvánka – vzor pozvánky na oslavu, narozeniny a jednání

Pozvánka na různé akce je prvotní informace, která pozvaným zpravidla vytvoří první dojem z akce na kterou jsou zváni a tedy může mít velký vliv na to zda pozvaní na akci přijdou. Proto se může hodit při tvoření pozvánky nechat inspirovat některými vzory pozvánek.

Narozeninové pozvánky
U narozeninových pozvánek je pravděpodobně nejvíce prostoru pro vaši kreativitu. Na rozdíl od např. svatebních oznámeních nebo pozvánek na reprezentativní akce u pozvánky na oslovu vašich narozenin si nemusíte příliš lámat hlavu s tím, jestli vaše pozvánka není příliš výstřední.

Pozvánky na třídní srazy

Pozvánka na třídní sraz také nepatří mezi pozvánky, které musejí být čistě formální. I zde se toleruje a někdy dokonce očekává, že taková pozvánka bude alespoň trochu výstřední a zajímavá. Samozřejmě pokud pořádáte třídní sraz po 40 letech zvolíte zřejmě konzervativnější podobu pozvánky.

Pozvánky na oslavy a pozvánky na večírky
Pozvánky na oslavy a večírky mohou být výstřední, šílené nebo také konzervativní a na patřičné úrovni. Pokud pořádáte večírek pro známé nebo oslavu pro kamarády nekroťte své představy. Originální pozvánkou určitě nezklamete. Jiné to je v případě firemních večírků či firemních oslav. zde velmi záleží o jakou firmu jde. Pokud vás tedy šéf pověří vytvořením nebo vybráním pozvánky na firemní večírek zeptejte se jakou představu asi tak šéf má. Mohlo by nastat nepříjemné fou paux pokud by pozvánka s obnaženými slečnami přistála na stole nejvýznamnějšího obchodního partnera vaší firmy.

Firemní pozvánky, pozvánky na konference, reprezentativní pozvánky
Vzory pozvánek na firemní akce tedy musejí vypadat zejména reprezentativně a přiměřeně vážně. V případě reprezentativní firemních pozvánek může být vhodné využít nabídky některé z reklamních agentur či grafických studií, kde vám takovou pozvánku vytvoří grafický specialista. ovšem i tady platí zásada že výjimka potvrzuje pravidlo. Pozvánky na firemní akce reklamních agentur určitě bude hýřit odvážnými nápady.

Pozvánky, vzory ke stažení

Na závěr dva vzory pozvánky ke stažení a použití zdarma


Vzor pozvánky na oslavu narozenin - pozvánka vzor narozeniny
Vzor pozvánky na party - pozvánka vzor party

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ty vzory vypadají děsně

Anonymní řekl(a)...

co to je todlecto..

Anonymní řekl(a)...

Mně se třeba líbil popis co jsem tu našla. Vzor si dokážu udělat sama ;-)

Anonymní řekl(a)...

I moje dcera ve svých deseti letech umí udělat hezčí pozvánky...

Anonymní řekl(a)...

Co by jste chtěli zadarmo,jinde si to nechají zaplatit. Jára

Anonymní řekl(a)...

No to je děsné nic co by odpovídalo třeba k 50 tinám

Anonymní řekl(a)...

Já jsem ráda, že jsem tu našla popis pozvánky a teď si ji můžu udělat sama.

Anonymní řekl(a)...

Ta pozvánka je plná gramatických chyb! A tak zásadních... Jsem v šoku!

Anonymní řekl(a)...

Lidé,neřešte tyhle pičičandy!!!
BDĚTE !!!!!

 
PageRank ukazatel optimalizace PageRank.cz